Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plastblommors.


jag sår vårens syrener i höstens fadda smak
skär ut linjer från kant till annan, underbar poesi
som att svälja rom och cola längs ett mögligt draperi
fryser till, rustar vinter, dammar frosten ur stearin och bolster
kryper ner, bäddar in mina tapeter, gränsar till dig
du som är någon att vara gränslös med, svider till, kysser
ett vaksamt tabernakel, ett blödande rede, slickar
din cortex ren från grå substans, viker av, kilar
in en cirkusföreställning i din kuk och broderar plastblommor
i linneskåpets välmanglade doft, frestas. super in din hud.




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-02 20:55



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
En föreställning att gå igång på !!!
2013-11-03

  Maria Zena Viklund
du är bara så, saknar ord, men dina ord är som sockervadd
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP