Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Spanaren


Hemlig plan



Jaga aldrig i kapp förkommen tid
Livets teckentydning är sekunderna

Levnadskonsten består av lärlingar
Benåda klarsynt felsteg i livligheten

Rikedom är kärlek i stort milt hjärta
Fattigdom är ständig missbelåtenhet

Skratta ofta och kom ihåg glädjen
Då är lyckan hemma hos dig ideligen

Dela friskt av hjärtats olika formler
Resultat en människokännande vän

Låt dig ledas av egen strålstjärnas ljus
Rätt använt blir livet uteslutande ditt

© Ann-Britt Berglund
6 november 2013


















Fri vers av Ljusletaren
Läst 247 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-06 11:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Din text smittar av sej...man blir glad av att läsa den...
2013-11-07

  Lars Hedlin
Stora fina insikter!
2013-11-07

  anits VIP
En underbar text till en
helt underbar bild
2013-11-06

    ej medlem längre
"Et"? Nej, jag försöker inte tråckla in lite latin här. Även om detta är ett finrum gott nog! Ett, ska det vara.
2013-11-06

    ej medlem längre
Et stort poetiskt aforismhjärta med många små livsblommor.
2013-11-06

  Lindha W Gustavsson
Börjar med att säga att fotot du tagit är jättefint.

Dikten är utrycksfull och fylld av värme och glädje!
2013-11-06

  Anya VIP
Men vilken otroligt vacker bild. jag blev stum!!! Och texten till, så passande. Kloka ord som jag tar med mig.
2013-11-06

    ej medlem längre
Så fint: "Rikedom är kärlek i stort milt hjärta". Som du har illustrerat så vackert. Fina färgkontraster mot den grå stenen
2013-11-06

  Nina.H
Mycket kloka råd om livet.. önskar alla följde dem, vilken skillnad det kunde bli i världen..
2013-11-06

  Maria Sundelin VIP
Fin livssyn. Se upp för energitjuvar bara.
Kramar
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren