Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimming of the day

 

 

Stanna

jag har gjort mig mjuk, varm

 

du har så många visor

dina

andetag har dem utan ord

 

vill mig

 

när skymning faller

 

håll mig

 

i vilsamma ord sjung mig

 

 

 

andlös.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-08 22:27



Bookmark and Share


  Mikael Ekman
Så vackert Yrre, stolt och mjukt på samma gång...
2013-11-11

  ULJO
Vilken underbar poesi du levererar
2013-11-08

    ej medlem längre
"jag har gjort mig"...
a lovely poem!
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP