Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så HeLt.

Våra gammelhänder

kommer ihåg,

 

bandspelaren på golvet, kasettbanden

hur vi var arga för att cd skivorna

var repade och förlorade

i takten

när vi dansade och nu

 

har youtube

oss

 

bara nästgårds men vi

 

har hela livet.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-08 22:57



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Nå.
stal.

gi
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP