Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oändlighetsvariation

tro mig inte
lita inte på mitt omdöme

jag är bara en av dessa
möjlighetskombinationer

mitt beröm är inte Sanningen
ej heller min tystnad
de är bara den reflektion av mig
som jag skymtar i din spegel

förvrängd kanske
som i en skrattspegel
men visst är det ändå mig jag ser

om jag ser

för inte ens de mest hyllade speglar
kommer med garantin
att varje människa reflekteras

och den reflektion av mig jag återskapar
är även den en spegel
utan garanti

Kanske du reflekteras
i den spegel
jag här mejslar fram

Kanske inte

Kanske inte du

Men jag hoppas någon





Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-09 02:26



Bookmark and Share


  queenia
bra. Orden balanserar rakt in i mig. Tack!
2013-11-09

    ej medlem längre
Väldigt bra bred och djup reflektion, oavsett spegel, är denna text av alla möjliga perspektiv..!
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)