Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-11-13


Upphovsrätten till lycka

 

 

 

Jag ska kittla din måne under hakan

Jag ska leka brännboll med din sol

 

 

 

Jag ska få dig att springa över gröna ängen

Plocka blommorna från din hud

Och få dig att fnittra barfota

 

 

 

Jag ska tjuvkika naket under ditt Orions bälte

Och råna ett leende

Från din själ

Bara jag får behålla ditt hjärta

 

 

Jag ska göra dig alldeles fnissig
och stormförtjust i mig
Ge dig fjärilar i magen
Bara om jag får behålla upphovsrätten

 

 

Till din lycka

 

 

(och min)




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-18 21:32



Bookmark and Share


  Nära
Den här är underbar. Älskar att läsa den!
2023-08-03

  Lars Hedlin
Härligt fint!
2013-11-19

    ej medlem längre
Fint Karolina!;)
2013-11-19

    ej medlem längre
Mmmm, så underbar, och finurligt formulerad!!!!!
2013-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP