Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är du. Det finns ingen som du...


Utan den där stenen blir huset snett

Du är unik
Du är så egen
Du är den där byggstenen på ett hus
som gör att det antingen blir rakt eller snett
Du är den där guldtråden i tyget
som alla lägger märke till
Du är den där extra färgen
som behövs för att få till den rätta kulören
Du är den där röda ådran i träet
som syns när solljuset står på
Du är du
Det finns ingen som du
Du är handtaget på dörren
Du är det varma vattnet som strömmar ut i kranen en kall vinterdag
Du är gnistan som tänder elden
Du är du
Det finns ingen som du




Fri vers av Charly
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-03-12 18:04



Bookmark and Share


  DanSan
mmm om alltings varande om det högre.
Om hörnstenen som lägger grunden till
det stora huset. Mycket gott att läsa!!!
2006-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly