Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-11-14


Du sover inte

 

Lampan är släckt, men

 

 

Du sover inte

Du är hos mig,

Allt jag sagt och gjort

 

 

Vänds och vrids

Klockan tickar, på

 

 

Sparkar ner täcket på golvet

Fyller läpparna om kudden

Bäddar in tårarna

Kramar om med armarna, om och om, men

 

 

Du sover inte

Du är hos mig

 

 

Lampan är släckt, men

 

 

Jag sover inte,

Jag är hos dig

 

 

Allt du sagt och gjort

Vänds och vrids,

Klockan tickar, på

 

 

 

Drömmar invirade i en säng, bäddad för oss

Undrar precis som du,

 

 

 

 

 

Sover du nu?

 

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-14 13:31



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Fint fångad sömnlöshet
2013-11-17

  Lars Hedlin
Jätte bra
2013-11-15

  Tess Waltenburg
Stor igenkänningsfaktor. Väldigt vackert skrivet!
2013-11-14

    ej medlem längre
Fan vad bra Karolina
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP