Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HimmeL

 

 

Ibland knackar det bara på ytterdörren och

så kliver en längtan in och bombarderar livet med

närvaro, lyser likt solen, än fast det är kväll och sätter sig ner

vid ditt köksbord.

 

Man finner då tusen små stjärnor som hopar sig blodomloppet och

lite i taget pytsas ut ur vanligtvis bruntrötta ögon när man ser dig i spegeln,

 

Tack finaste Fridan för din hemkomst!!




Fri vers av Yrre VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-18 06:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Upplevelsevärme strålande varmgott och levandemänskligt
2013-11-23

  Mikael Ekman
Du är så vacker att jag blir rädd....
2013-11-18

  ULJO
Finstämda ord
2013-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP