Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Spanaren


Områden i närblick

Älggräs
Kirskål
Myrstarr
Slåtterblomma

niger
värdigt
djupt
för livet

Skvattram
Kabbeleka
Styvmorsviol
Skogsstjärna

fägring
ljuvligare
än
annat

Blåbär
Lingon
Hjortronblomma
Åkerbärsbomma

smaker
delikata
bara
med tankens gång

Hägg
Syrén
Rönnbärsblomma
Späda björklövsmusöron

luft
ljummen
fylld
av
dofter

Maskros
Prästkrage
Blåklocka
Rödklöver

galleri
av
många
färger

Trattkantarell
Murkla
Smörsopp
Mandelriska

borsta
sortera
förväll
smaker ljuvliga

Älg
Hare
Ripa
Tjäder

skogen
ger
oss
hela tiden

försommargrönska
högsommarprakt
höstgalleri i färg
vinterlandskap

mitt
Sverige
är
underbart

© Ann-Britt Berglund
18 november 2013













Fri vers av Ljusletaren
Läst 330 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-11-18 10:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig skänkelsetext!
2013-11-23

  Anya VIP
Blir förälskad i skogsstjärnan på bilden. Vackert om det som kommer åter.
2013-11-20

    ej medlem längre
Bildat av kunskap, fint!
2013-11-20

  Lindha W Gustavsson
Oh vad fyndigt du uttrycker dig. Gillas mycket så tummen upp!
2013-11-19

  Lars Hedlin
Vackert och bildligt!
2013-11-19

  anits VIP
Så fina naturbilder
du målar upp här
2013-11-18

  Palett
Din text ger fina bilder av naturens rikedom !
2013-11-18

  Linda CH VIP
Underbart för både ögon och gom!
2013-11-18

  ResenärGenomLivet VIP
Tänk att ord kan ge så vackra bilder...fantastiskt...
2013-11-18

    ej medlem längre
Härliga ordlekar och toner.
"Späda björklövsmusöron"
Man vrickar både tungan och nån läpp.
2013-11-18

  bittemi VIP
Härlig lovsång till naturen och dess rikedom!
2013-11-18

  Maria Sundelin VIP
Så fina naturbilder du fångat här.
Kramar
2013-11-18

    ej medlem längre
Oj, så fint du beskrivit vårt lands växt- och djurliv.
2013-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren