Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BanAd

 

 

brygga dig djup,

jag har väldiga färden över, jag har

springspår efter strandlinje

och andetag

 

 

Ett och ett vartefter

 

vilka var dagarna där småvägarna okroknade när

livsinjalen var en rak båge

jag vet inte hur jag förmått andas men jag

har stigit där, när morgonen hade sitt ljus och

nätter bar sin måne

 

jag har lagt mina steg nära

och från dem, 

 

 

 

lyft.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-20 13:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tappar andan o njuter av berörande vacker poesi...
2013-11-24

    ej medlem längre
Strålande poesi att njuta
2013-11-23

  ULJO
Fint i ord och bild
2013-11-22

  Mikael Ekman
Så vackert Yrre, med ett eget språk..
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP