Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ofärdig tanke om tre samtidsröster, en per spalt (Svårt att få rätt layout här på poeter, blev förstörd i en uppdatering och fick skrivas om)


okommunikation

alltid något som inte blev gjort
någon som inte hanns med

                                telefonens tystnad
                              rutinernas bleknande
                     kring tio-fikats tomma köksbord

                                                                        frusna fingrar fikar
                                                                   efter förbipasserandes
                                                                  överflödiga småslantar

 

Kämpat så länge         kämpat så länge         kämpat så länge

                                   men min tid är förbi

att orka en dag till
                                                               för att få en enda chans

 

Om jag ändå                 om jag ändå                      om jag ändå

hann andas
                                        behövdes igen
                                                                            fick göra skillnad

 

önskar att livet            önskar att livet            önskar att livet

                                                                            fick vara nåt mer
                                         dröjde sig kvar
hanns med




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-20 23:54



Bookmark and Share


  queenia
ett oerhört driv, i orden, trotts synlig kaos, så välordnat i ångest. Min tolkning.
2013-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)