Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gRå

en bit av en själ sitter nedrunnen i fåtöljen och jag bara ser i ögonvrån hur sucken följer tygets konturer i samma sekund som jag hör den.

 

sucka du, varsamt vänder natt till dag och fläker ut sig. 

små sekundrar hytt som bytt och håret i din knut lyser varsamt grått.

 

då min tid är intet vill jag knyta det, just så.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-24 19:37



Bookmark and Share


  Anita Westin
Du menar väl fåtöljen? F.ö. Bra!
2013-11-24

  KYREUS of Sweden
Utan skyddsnät.
2013-11-24

  ULJO
Berörande
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP