Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LanDad

 

 

som bara en smula

på ditt frukostbord

 

vill jag vila, hur du tar kaffekoppen

vill jag se lugnet

där det som oftast var

kaos vill jag bli doppad och

spridd i din mage och där

 

viska de varmaste orden som 

finns så att de får vila tryggt

 

inuti.

 

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-28 21:38



Bookmark and Share


  ULJO
Vilken känsla i orden
2013-12-02

    ej medlem längre
Gottläst om önskan till sammansmältan, närmare än nära.
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP