Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-11-30 Bara en känsla...inget annat ju, ...kan inte alla känna så...ibland.


Får skylla på mitt hjärta

 

 

 

Jag skulle ljuga om mitt hjärta
Inte plockar dig med ögonen varje gång
Jag gräver med händerna i godisskålen

 

 

Jag skulle ljuga om du inte får mig att böla
Som en femåring varje gång jag ramlar av cykeln

 

 

Jag skulle ljuga om du inte får mig att inte kunna sova

Att supa ner mig i allt ditt snack om ditt och datt

 

 

Jag skulle ljuga om du inte får mig att ibland vilja skrika

Fan o skit!

 

 

Jag skulle ljuga om det inte var du som orsakar

Min huvudvärk

Min feber

Min allergi

Min hosta

Min typ glutenintolerans

Min, min...m.m.

Och all sympton jag inte visste fanns...

 

 

 

 

Men det finns bara En att skylla på

 

Jag får ta mig själv i kragen

Och erkänna

 

 

 

Jag får skylla på mitt eget hjärta

 

Min ärthjärna

 

 

Som fortfarande tror på tomten,

Som är för godhjärtat

Som fortfarande tror på Disneysagor

Och som aldrig tycks lära sig...

 

 

Det är ditt Fel!

 

Som gav mig mod att våga

 

 

lita

 

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-03 12:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra i känsla!
2013-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP