Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerat av "Akvamarin Opak"'s dikt "Ekvationen för fred (textid=1692464)


Oövergiven

Det finns en fridens fred
som jag unnar dig
att existera i

Så stark är min önskan
att låta dig vara

i fred

att jag av omsorg
inte lämnar dig ifred

Jag hoppas du
återgäldar min gest




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-01 13:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tankar spann vidare och vilket fantastiskt tankeväckande här.. riktigt bra..!
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)