Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yrsnö och stjärnfall

 

 

En del dagar är närmare än förr

de yr omkring tankarna , du har allt för många

och där kvällarna är sena

är dagarna allt för långa

 

Vintervitt runt dina snabba fötter du

går alltid för fort, jag vet, men om man skyndar allt man kan

så dallrar den i luften

din hemlighet

 

Klara står stjärnorna och klarast lyser en

det var längesedan den glödde som nu

jag tycker

mig ana snöflingans sanna mönster

och den har likadan näsa som du

 

Nöjd är jag inte förrens du sitter hos mig

med din kaffekopp i de varmaste av händer

puffad är kudden och brasan är på och

inget är lyckligare

än jag med dig,

Långt mer än du någonsin förstår

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-02 08:22



Bookmark and Share


  ULJO
Fint skrivet
2013-12-02

    Birgersdotter VIP
Så fin..tyckte mycket om
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP