Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://open.spotify.com/track/66Bzmhj4cOinK5bxjx5DAK


inget mer nu

 

tittar dig i ögonen en sista gång
lägger mina i en skål med vatten
om du skulle vilja titta efter

 

man kan dö på många sätt
men bara leva på ett

 

lägger armarna i kors
håller händerna mot ansiktet
tummarna mot kindbenet
går sönder

 

jag tittar dig i ögonen
jag kan det, jag tittar även dig i ögonen
när jag lämnat mina ögon
är de era
jag tittar dig i ögonen
jag kan det

 

men
inte du, och
inte du
 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-12-02 15:44



Bookmark and Share


  AgnesP
Men åh..
2013-12-03

  Gunnar Hilén VIP
Vad kan man säga...du hittar ord.
2013-12-03

  Daniela I
Underbar
2013-12-02

    ej medlem längre
väldigt bra

2013-12-02

  Lars Hedlin
bra och berörs inom!
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP