Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ignorans som livsstrategi

 

Och visst skulle jag vart större, bättre och stadigare och
jag är det nu för sent, för länge och för osäkert
det jag inte visste vet jag
det jag kände känner jag
det jag inte förstod förstår jag inte
Och visst, skulle jag vart klokare, vuxnare och rådigare och
jag är det inte fortfarande
jag är en naiv, kärleksfull och varm
med höga kindben
Och visst vet jag, bättre och
ignorerar det

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-04 22:26



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Ja så bra! *ler
2013-12-05

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2013-12-05

  Nanna X
känner igen mig väl, även kindbenen
2013-12-05

    ej medlem längre
Den hade intressanta och viktiga synvinklar.

Jo, vad väljer man?

Bra.
2013-12-04

  Yrre VIP
Så bra!!
2013-12-04

  Ulf D VIP
Fiffig motsägelse i titeln, kanske det är grader av okunnighet livsstrategierna handlar om eller så gör vi bara om misstag såvida de är trevliga.
Upprepningen av "Och visst", ger texten en självklarhet och ett tonfall som förstärker självklarheten.
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP