Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja
ska jag slå till dig,
eller ge dig en varm kram

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja
hålla din hand,
eller smeka din kind

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja
titta in i dina ögon,
eller äta dig med min blick

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja
förklara min kärlek,
eller visa dig mitt hjärta

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja
för du får mig att,
allting glömma




Fri vers av Manal
Läst 303 gånger
Publicerad 2004-08-20 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal