Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du fick min mur att falla,jag som hade ansträng mig för att den bygga.


Muren föll

Just nu rinner mina tårar
för jag vet att du snart ska åka.
Du nämnde det idag
varför min kära?

Jag har verkligen försökt
att inte tänka på den dagen
Jag byggde en mur
men du fick den att rasa samman.

Så nu sitter jag här
med mina tårögda ögon
Ögonen som lider
ögonen som svider

Du skulle inte ha nämnt
att du snart ska ta farväl.
För mitt hjärta blöder redan
och mina tårar har bildats




Fri vers av Manal
Läst 281 gånger
Publicerad 2004-08-20 01:26



Bookmark and Share


  purpleangel
fin ... väldigt talande... :)
2004-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal