Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlösheten



känslan av tidlöshet där under stjärnströdd evighet
det är det vackraste

just då när du dyker ner genom solens kvarglömda strålar
bara viskningar om en morgondag hörs i fjärran

och så mitt skratt

du ler
inga ord behövs

älvorna dansar in från havs och omfamnar oss
förlorade i varandra

på drift i natten


i tidlösheten




Fri vers av isabel louise
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-05 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise