Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min frände



midvintern drog in från England idag
drog med sig piskande regn och knuffande vindar
tågen har slutat gå

önskar jag var hos min frände
du som träffade mitt i prick
som öppnade mina ögon
för kärleken

saknar den varma famnen jag kan somna i
en underbar känsla som slagit rot

ser en suddig spegelbild ute i mörkret
du möter mig alltid med ett leende

så jag ler




Fri vers av isabel louise
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-05 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise