Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det oskrivna

fotspår i snön suddas ut i ett andetag
frostblommor smälter bort när natten viker undan
och lika osynligt som då skrivs orden

solen letar sig fram och träffar de bortglömda
tågvagnarna i ett tyst och öde samhälle

flickan springer likt ett spöke

konduktören ropar i ett gammalt minne
och flickan skrattar med frostkyssta kinder

orden skrivs med tyngd hand
för vad ska hända med flickan


som springer bort i gryningen




Fri vers av isabel louise
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-28 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise