Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


Det svåraste

 

Jag behöver finna det ensam, utan dig, utan mod, utan nåd, utan, och du ska veta att jag letat länge. Jag trodde att jag hittat hem när jag fann dig och den närhet jag inte visste fanns i mig, den kärlek jag hade att ge, att få. Du fann en trasig docka med ett vred på baksidan. Jag vet inte om hon går att laga, jag vet inte om någon annan än jag tycker hon är värd, men jag tycker det och då ska vredet väck. Jag ska locka hennes hår och sy henne fina kläder så hon känner sig vacker igen och jag ska krama henne varje kväll innan jag bäddar ner henne under min filt. Jag ska ta hand om henne som hon vore min egen.

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-12-05 19:17



Bookmark and Share


  Lindalou
Går hon att laga? Även om hon är värd det så kan lagandet vara svårt. Tycker om din text.
2013-12-12

  Lars Hedlin
Mycket bra beskrivit ;)
2013-12-06

    ej medlem längre
Du fick mig att fundera på begreppet egenvärde coh vad det kan innebära.
2013-12-05

  Mona Nordkvist VIP
Att ta hand om sig själv borde vara självklart. Borde. Men är det inte alltid.
2013-12-05

    ej medlem längre
... känner jag igen mig i ...


oops.
2013-12-05

    ej medlem längre
Ibland och sällan känner jag igen i en text, detta är en sådan, så för mig blir den speciell; är den!

En personlig paradox dessutom.


2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP