Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... är död ...


Nelson Mandela

 

Din gåva till människovärlden

är dyrbar - oförglömlig

Jag saknar dig

trodde du var odödlig

 

 




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-12-07 02:30



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP

Han kom med ett kärleksbudskap till oss alla.
2013-12-10

  aol
hans verk tankar lever vidare
2013-12-10

    Annika J
Han inte bara gav gåvor, han var en gåva,
Din dikt fångar våra känslor mycket fint.
2013-12-09

  Eva Langrath VIP
Mandela kommer för alltid att finnas kvar hos oss som ett kärlekens föredöme.
2013-12-07

  Fredrik P. VIP

Mandela är odödlig! Hans testamente
gör världen vackrare och hoppfullare.
2013-12-07

    J. Herward
Känns kanske underligt att skriva så, men jag känner inga tårar som rullar ner från dessa kinder, för Nelson har förlöst oss alla vad beträffar empati och människosjäl. Han har levt ett ovanligt långt liv, med tanke på de 27 åren i fängelse som skulle kunna framana den mörkaste vreden och hatet. Jag tror att kärleken övervinner allt. Det här är manifestationen för det. Det finns inget slut, inte för Nelson Mandela.
2013-12-07

  walborg
Hans tankar är odödliga.
2013-12-07

  Eva Helene VIP
Så fint om en stor människa - odödlig i kraft av sina gärningar.
2013-12-07

  erkki
Det bästa vill man inte mista. Man förtränger gärna det godas förgänglighet. Om alla var vidsynta som han vore världen betydligt fredligare. Och lyckligare. Må vi förvalta hans arv!
2013-12-07

  Minkki VIP
Tack för den texten! Själv hittade jag inga ord för att skriva om honom...
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP