Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sårbart

 

jag har en sårbarhet jag inte vill vara utan
den gör mig beroende, hur beroende
när höststormen sveper in är jag chanslös
den som invaderar marken
den jag står på
jag har en betydelse jag inte vet längre
när blir man ignorerbar, en belastning
jag vet inte när jag slutade förstå
ordens betydelse, meningarnas formade massa
läpparnas mjukhet, det stundvis menade
jag visste inte då att alla mina stunder
var dina få, små
och min ständiga längtan, var din ett slag
jag har en sårbarhet för ord, en fångande
jag har en sårbarhet för ord, en avfärdande

båda är så lätt,
och så
svårt

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-07 19:32



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Texten får hjärtat att dra ihop sig.
2013-12-09

    ej medlem längre
Jag skulle inte vilja vara osårbar ...
2013-12-08

  Lars Hedlin
Mycket bra och djup!
2013-12-08

    ej medlem längre
fångande första rad och snygg avslutning som känns vagt bekant.
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP