Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013-12-09 (Jag tror att någon kan känna sig träffad)


Rodnar du tillräckligt nu?

 

 

Jag vill vara lyriken som kittlar som en nerv
Blodet som strömmar till och från till hjärtat i ditt blodkärl
Röra vid dina näsvingar
Bländande som ett par Ray-Bans pilotbågar mot solen

 

Jag vill vara lyriken som ligger sked med din själ
Stryka din hud i brygga med en viskning
Lägga dem som en kyss på kinden
Få dig att svälja tungan
Som ett löfte på att att det var jag som lämnade beviset

 

 

rodnaden

 



Säg mig kommer de landa som en varm bris?
Mot din hals
Kittla som en suck i ditt mellangärde
Krypandes sakta upp för benen,
Stiga mellan låren
Öppna skåran,

Till ditt drömscenario

 

 
Säg mig,
Njuter du?
Kommer mina ord, finnas där på dig nu?
Som ett,

 

Sugmärke

 

 

I ditt hjärtas pulsåder

©
/K

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 569 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2013-12-09 14:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
still.. i like u, and your poetry.
2013-12-16

    ej medlem längre
ne tycker din farsa, dina
sugmärkes-aktier har sjunkit till ett svårt val, leva eller överleva?
fiender blir vänner? vänner blir fiender?
det finner du i flödet där kärleken bor.
och varför?

svart är färgen som din lght idkar.
du törs inte se ut längre för du har rädsla, obefogad rädsla, för
Gud älskar dig. men inte synden.

love!

/m.s.estonia.
2013-12-15

    ej medlem längre
Härlig..Underbar!
2013-12-13

    ej medlem längre
så bra, känns
2013-12-12

    Tollwut
Underbart..
2013-12-11

  Lars Hedlin
Mästerligt både sensuellt retfullt och ömt vackert ;) Bokmärks direkt *ler* ;)
2013-12-11

    ej medlem längre
Mycket bra Karolina! Stor kram för den här.
2013-12-10

  Yrre VIP
Bra!!
2013-12-10

  agneta pichler
fint skrivet..
2013-12-09

  Peter Olausson VIP
härlig text!
2013-12-09

  Tess74
Helt jävla underbar!!
2013-12-09

    basen
Du är ju helt makalös med dina texter.
Pannan i marken av beundran.
Stående ovation från PRO-sektionen.
2013-12-09

    ej medlem längre
Mmmmm...underbar!!!! Din mest sensuella text
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP