Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inshallah hamnar du i paradiset. Jag ber för dig.


Den där väckarklockan

 

Ibland behöver man den där

väckarklockan.

Då man verkligen inser

att man kan försvinna när som helst.

 

Döden, den kommer vi alla

få smaka på.

Så det är nog dags att tänka till

vad man vill få med sig.

 

Konstigt nog så behövs det

någons död.

För att vi människor ska påminnas

om livet efter detta.

 

Du, som har lämnat oss

tro inte att vi glömmer dig.

Igår och idag samlades vi alla för att be

för dig.

 

Koranen omringas bland oss alla,

och vi läser för dig.

Du finns i våra hjärtan

och kommer alltid att leva kvar.

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-03-14 23:32



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...fint Manal...du har så rätt...konstigt att det ska vara så....kram från Aisha
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal