Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem vet när en önskan kan slå in? © Spanaren


Julkort anno 2013



Nu klär jag in hela världen
i vit snö

dekorerar med
mat
värme och snällhet

avbryter
krig och osämja

önskar
kärlek
till
alla

God Jul
&
Gott Nytt År

/kram

© Ann-Britt Berglund
18 december 2013




Fri vers av Ljusletaren
Läst 384 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-12-18 09:57



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vackert...God jul
2013-12-23

  Rozsi.kovacs

Så vackert du förmedlar ömmande
ord som nu glänser på vår jord
2013-12-23

  Maria T
Det är en ros utsprungen...
som doftar salighet...

God Jul
2013-12-23

  Anya VIP
God Jul till dig och de dina!
2013-12-23

  Lindha W Gustavsson
Håller med dig i alla vackra ord! God Jul!
2013-12-22

  Nina.H
Önskar dig detsamma fina vän! Kram
2013-12-20

  soligajag_1 VIP
Tackar så mycket!!
Detsamma önskar jag dig o de dina!!! Kram
2013-12-19

  Lena K Nilsson VIP
Önskar dig detsamma!
2013-12-19

  anits VIP
Detsamma till dig!
2013-12-19

  bittemi VIP
Detsamma till dej! Varmt och fint skrivet / kram
2013-12-18

  Eva Langrath VIP
Detsamma till dig
2013-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
Detsamma till dej vännen...
2013-12-18

    ej medlem längre
Just det ... God jul och ett gott nytt år på dig också! :)
2013-12-18

    ej medlem längre
Eller var den slår in! Man behöver inte se för att veta!
Trevlig dikt på många sätt!
2013-12-18

  Lärling
God jul och gott nytt år, Spanaren! Fint skrivet.
Kram!
2013-12-18

  Lars Hedlin
Desamma och varma kramar ;)
2013-12-18

  Änglaögon
Önskar Dig detsamma!
2013-12-18

    ej medlem längre
Så fint!
God jul och gott nytt år till dig också!
2013-12-18

  Maria Sundelin VIP
Vackert.
God jul och gott nytt år till dig .
Kramar
2013-12-18

  Bo Himmelsbåge
Fint Julkort o Julönskan!
Önskar Dig God Jul o Gott Nytt År!
2013-12-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
*********************
A bsolut goda ord *
N u spridda på vår jord *
N u önskar jag Dig *
* GOD JUL* *
* GOTT NYTT ÅR* *
* ifrån mig! *
*********************
2013-12-18

  louisegirl

Fint skrivit!
God jul och Gott nytt år!
2013-12-18

  Bibbi VIP
Tack och detsamma!
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren