Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


det är i sista valeten - tyckte kråkan och poeten ...


Hägringar i det gröna - 10

 

Man sträcker på sig för att duga

sa kråkan

på sista skidfärden

 

Man sträcker på sig för att duga

sa poeten

på sista strofen




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-20 23:43



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa det är något vi ska göra mer...sträcka på oss. tack för att du påminner. Detta tar jag med mig i dagen.
2013-12-22

  Eva Langrath VIP
Lysande , jag sträcker på mig inför orden,
2013-12-21

    Annika J
Lysande! Handlar både om dikten och livet. Inte underligt att vi gamla kan bli lite trötta efter allt sträckande.
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP