Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... en bokälskare i farten ...


Boken på kommande ...

 

Fick meddelandet

Poesi-boken på kommande!

Hit till landet i öst

mitt i 'ödebyggden'

till en liten butik

vid Åbovägen.

 

Darrar inför uppgiften

att räcka fram beställningsnumret

för försändelsen -

Är det Poeter bok.se

jag kommer att få se?

 

 ¤¤¤¤¤

 

Några timmar senare

tio kilometer framöver:

 

- jag fick verkligen 3 ex av

Poter-10-mila pamfletten

per post

och nu är de hemma -

de vilar på mitt pianolock -

 

Tack till Daniel och Fredrik -

+ alla vi, de sexhundra eller flera - 

böckerna andas gemenskap i skaparkraft på svenska -

UNDERBART!!!

 

Jag upprepar:

böckerna andas gemenskap i skaparkraft på svenska

 

våra böcker andas gemenskap - 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Monika A Mirsch VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-21 08:34



Bookmark and Share


  walborg
Så sant Du skriver här. En glädje varje dag att få vara med här och t o m bli tryckt i böcker.
2013-12-26

    Annika J
Våra böcker och våra kommentarer, visst andas de gemenskap. och vi gläds och är stolta över våra vänners verk!!
2013-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP