Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jaguar mk II


en doft av läder, rött som blodapelsinens sötma, svart som kol
som ebenholts, skimrande hud, teak
att förvandla till yta av lenaste silke, krom som smeker gommen
ett segel, jag far över vidderna, långsamt västerut, mot hav
ett palats i stål, ett skrov som ett skepp, rött som läppars kyssar
svart katt, smidig röjer regnskogens väsen, asfaltens tunga slickar underredets fukt
och som vatten sköljer dess själ över mina drömmar




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-28 00:24



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Milda makaroner- Strålande!!!
2013-12-30

    ej medlem längre
Wow
Wow
Vackert
2013-12-28

  Peter Olausson VIP
bara så bra!
2013-12-28

  Gunnar Hilén VIP
många härliga ord stannar kvar här...läder, skimrande hud, krom mot gommen...slickar underredets fukt !!! Lovar gott inför 2014. kram.
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP