Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tänker fortfarande på dig, och det kommer jag alltid göra..


När du är borta

Inatt när jag tänkte på dig
kände jag hur jag grät inne i mig

Dina läppar så heta och varma
dina blickar så sköna och arma

Du gör mig å min kropp så svaga
med dig känns det som lyckosaga

Det känns i mitt hjäärta
Du är min prins!

För när du är borta känner jag den smärta
som inte är där när du med mig finns..




Fri vers av Soessan
Läst 491 gånger
Publicerad 2006-03-15 17:46



Bookmark and Share


    Oprofessionell
''Det känns i mitt hjäärta
Du är min prins!''


Gillar de raderna, och speciellt så gillar jag att du använda två ä i hjärta, då man läser det lite mer släpigare vilket jag tycker kan passa ibland :)
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Soessan
Soessan