Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oapplåderad

I ordens mångdimensionella värld
är ingen dikt vackrare än någon annan

varje ord du präntar ner
bär ett universum av mening

för dig

den tsunami av känslor
som är oskiljaktigt förbunden med dina ord
är inte mindre verklig

om dina ord inte skapar jordbävning i andra

Så låt det vara tillräckligt
att du lyckas klä din emotionella jordbävning
i ord

låt det vara ett överflöd av lycka
om dina ord når in

till en enda person

Betvinga den tveeggade skräcken
inför självutlämnandet

Skräcken
inför att bli sedd och förkastad

Skräcken
inför att inte bli sedd

Betvinga skräcken
för att det räcker
att ditt inre budskap når fram till dig
för att det ska vara mödan värt

Så betydelsefull
är du




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-01 10:18



Bookmark and Share


  Drömfångare
Jättefint - och helt riktigt. Man kan säga mycket med en dikt, som man kanske aldrig skulle kunna tänka sig att säga rent ut.
2014-01-14

  Mow Dean VIP
Alldeles sant.
Bra!
2014-01-01

  Peter Olausson VIP
kloka ord - instämmer!
2014-01-01

    ej medlem längre
Så väldigt betydelsefullt budskap du frikostigt o rikt förmedlar..
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)