Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Third base with your heart

 

 

Får mina bokstäver kyssa dig precis var de vill?

Mellan läpparna

Slicka din tunga

Bakom nacken

Kittla din rygg

 

 

 

Säg mig efter jag lagt orden på din tunga

Och min kärleks uttal i din mun

Hur långt får jag gå

För att nå din själ då?

Låter du mig gå hela vägen med ditt hjärta?

 

 

Tills du stönar och kommer, vid min

 

 

Punkt

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-04 22:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Wouser senuellt och hett !
2014-01-05

  Tess74
maj gadd så erotiskt vackert
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP