Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kväll som mäter stranden

 

De avkrängda:

Kläderna
Klockan
Plånboken

Jag vet
ni täcker mig snart igen!



Ända fram till den kväll som mäter stranden
där en annan rytm och utsträckning
ska finna mig värdig att stanna
och invänta den dyning
som spänner sin sista kanvas
för tröstens förord att tecknas


Ett omgivande med rätta proportioner
bär redan på konturen av den våg -

den som bärs av en slöja som helar
och låter det som helats äntligen se;




 




Fri vers (Fri form) av Almagrundet
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-05 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
helt.. vackert skriftat..
2014-02-10

  Lena Själsöga Keijser
din stämma
andas
livsvisdom
2014-02-04

  Bjarne Nordbö
Jag tycker du är mästerlig. Men det var kanske inte någon nyhet. De sista fyra raderna fångar hela din dikt. Fastnar i mig. Det är gott.
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet