Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften från dig


Det är inte en slump
att jag väljer en av dina tröjor
när jag är ledsen
Doften av dig gör mig hel
och jag saknar dig när du inte är här...




Fri vers av Charly
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-03-16 16:51



Bookmark and Share


  Propella
Där har vi nog alla varit. Snyggt beskrivet!
2006-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly