Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ber mig att glömma

Jag har redan drunknat i dina vackra ögon
de ögon som blänker av solens strålar.
Jag har redan blivit förtrollad av ditt hjärta
de hjärta som jag älskar.

Du ber mig att glömma dig,
men hur ska jag glömma min största kärlek?
Du ber mig att glömma dig
för du tycker att du är en stor skit.

Javisst,du har sårat mig
Javisst, du har krossat mitt hjärta
Men vet du vad, jag älskar dig ändå
mitt hjärta kan jag inte styra.

Om jag kunde styra över hjärtat
skulle jag dig glömma.
För vi vet att vi inte har någon framtid ihop
der är bara i våra drömmar vi ses.

Jag har sagt till dig att du är en idiot
för du sårat mig och ljugit.
Jag har sagt till dig att dra åt skogen
men du lät mig inte va.

Jag vet att dina känslor är äkta
så som mina.
Jag kommer inte kunna glömma dig
men jag kommer kunna gå vidare.

Både du och jag vet det
att vi kommer gå vidare med våra liv.
Men våra liv kommer bli svårt utan varandra
särkilt när vi inte kommer kunna prata.

Men kom ihåg min älskling
att jag finns i ditt hjärta.
Prata med mig fast jag inte hör
prata och lätta på ditt hjärta.




Fri vers av Manal
Läst 414 gånger
Publicerad 2004-08-21 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal