Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Spanaren


Mognadsprocessen





Stark av starkhet


pinglar
länsar


Omfamnar livet


älskar
ärar


Simmar i livsströmmen


dyker
flyter


Betraktar oändligheten


inser
bekänner


Livsande i överflöd

genar
renar


Ser livet i livet


rosar
prisar


Kärleksfullt orädd


vågar
vinner


Smittsamma ämnen


tro
hopp


Självkänslan styr


återfunnen
hittad


Tack för hållbarheten


© Ann-Britt Berglund
21 januari 2014










Fri vers av Ljusletaren
Läst 520 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-01-21 15:26



Bookmark and Share


  aol
Ord i yster dans vackert sprittande,
2015-04-01

  Siggesdotter
Gilölar innehållet, ordvalen, rytmen och layouten i denna text!
2014-01-28

  Nina.H
Din ord ger en fingervisning om livets
gåta.. många sanna ord!
2014-01-23

  anits VIP
Så fint poetat.
2014-01-22

  Lindha W Gustavsson
Annorlunda med levande ord i högsta grad. bravo!
2014-01-22

    Mia Sedvall
Bra:)
2014-01-22

  soligajag_1 VIP
Du Lever o frodas i dessa härliga ord!!!
2014-01-22

  Palett
Goda insikter i din text, bra förmedlat.
2014-01-22

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Mycket fint förmedlat....självkänslan återfunnen... bra
2014-01-21

  louisegirl
Så fint skrivit!
2014-01-21

  Maria Sundelin VIP
Styrkeord
2014-01-21

  Ponkla
Fint diktat!
2014-01-21

  Lars Hedlin
Bra och fint förmedlat!
2014-01-21

  Densen VIP
Ord fina!

En dikt att rannsaka sej i;)

Frände där!
2014-01-21

    ej medlem längre
Fint. Det är mycket man möter och lär igenom livet
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren