Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att Leva Livet



Alla sa att livet
det ska levas.
Ingen sa att man blir rädd,
ingen sa hur svårt det är
att leva livet

Det måste ha varit en tjuvstart.
Jag har inte hunnit leva,
Jag var nog inte beredd.
Kan jag börja om?
Börja om från början?

varför sa ingen,
hur försiktig man måste vara?
Varför sa ingen,
hur svårt det är
att leva livet?

Kan jag inte få en karta?
Så att jag vet
vilken väg jag ska välja,
då jag kommer till ett vägsjäl.
Får jag verkligen inga tips?

Att leva livet
är svårare än jag trott.
Jag är ju rädd, trött. Besviken.
Och det gör mig blyg.
Varför säger alla, alla livet ska levas?




Övriga genrer av Josse
Läst 482 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-18 17:22



Bookmark and Share


  Mårten
bra skrivet. det är inte alltid lätt att leva
2006-03-18

  Karl Elias
Hej.
Tyckte det var bra skrivet och gav en några "tankeställare" och en och annan rysing.

Mvh\\
Karl P E
2006-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Josse
Josse