Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns alltid hos dig

När du känner dig ensam, Så går jag fortfarande i dina fotspår.

När du gråter, så sitter jag där och smeker din kind med min hand.

När du skrattar, står jag där brevid och ler.

När du sover, ligger jag brevid dig och lyssnar på dina andetag.

När du är arg, Så får jag dig att le.

När du åldras, finns jag där med dig och väntar.

Och när du tillslut går till det land jag inte kan se dig, går jag med dig dit.




Fri vers av Paigen
Läst 610 gånger
Publicerad 2006-01-03 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paigen
Paigen