Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödligt sjuk

Jag hatar att se dig plågas.
Slangarna i din arm, sitter också i min arm.
Att se dig plågas plågar mig.
Om du dör, dör jag.
Gud kan väl inte vara så grymm att han tar bådas liv?
Mitt hjärta sprängs, så många kännslor och jag kan bara hantera en åt gången.
Sorgen tar över min kropp.
Den växlar mellan, kärlek och sorg.
Så djupt in sjukna ögon, så blek hud.
Har du redan lämnat mig?
Din munn ler men ögonen är ett litet barns som tappat bort sin mamma.
Jag vill ta din hand i min och säga att allt ska bli bra.

Men jag kan inte ljuga i våran sista stund.




Fri vers av Paigen
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-06-12 14:22



Bookmark and Share


  annaforsberg
Fint sätt du har att beskriva på!
Blir mycket rörd och tagen av din dikt!
2006-06-23

  Jean-Michel Orblin
vackert och sorligt farväl
2006-06-15

  Zeratul
Ledsna rader, men jag anar ett hopp mellan raderna. Stor kram
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Paigen
Paigen