Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

Sanningen..
Jag vill höra den..

Känna dess härliga smärta..
Känna hur orden kommer som slag i mitt ansikte..

Känna mig för löjligad och bort gjord..
Tala till mig med sanningens ord..

Säg det till oss när vi är vacker.
Säger sannigen när vi är ful och förutnad utav värkligheten.

När jag har bara er kvar..
Säg mig då den sanna sanningen..

Vill du lämna mig med lögnerna som är vackra och förutsägbara?
Vill du verkligen plåga mig med lögnerna som smeker min kind?

Du kan inte hålla mig på förlångt avstånd för att inte säga sanningen.
Du måste säga det.

Sanningen..
Jag vill höra den NU..




Fri vers av Paigen
Läst 503 gånger
Publicerad 2006-04-18 18:06



Bookmark and Share


  Josse
Bra skrivet.
Fattar precis hur du menar vännen.
Men ibland kan det vara skönt att inte få höra sanningen även om det är vad man vill. Småsaker är inget att bry sig om men det stora då?
Vill vi verkligen höra sanningen?
Men du ska nog inte oroa dig, jag vet inte någon som skulle kunna tänka sig att ljuga för dig. Du är underbar Lillis. Det vet du väl?
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Paigen
Paigen