Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En udda kärleks dikt åt min underbara pojkvän. (Dock skämtsam)


Udda kärleks dikt

Du min älskling du är unik, du är den lilla svarta fläcken som ligger mitt i den vita snön. DU är den fläcken det mörka i mitt liv.
Du är som en stor röd ballong som jag vill krama om så hårt att den spricker, så alla små röda gummi bitar flyger runt i rummet, som små hjärtan.
Jag vill måla ditt aniskte i alla dessa glada färger så du aldrig behöver se ledsen ut.
Mitt hjärta går i tu nä ja int få va mä du. Du tar med dig en bit av mig varje gång du lämnar mig, så jag hoppas att du snart får med dig alla bitar så du kan bygga upp mig hemma hos dig.
Att ha dig nära är som den glädjen jag känner när jag äter zoo apor.
Jag älskar dig min fläck, min ballong, min clown, min slaktare, min godbit, min älskade Björn.




Fri vers av Paigen
Läst 735 gånger
Publicerad 2006-09-01 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paigen
Paigen