Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite läskigt, för jag trodde att jag skulle dö.


Jag trodde jag dog

Igår trodde jag att jag skulle dö.
Jag låg i min säng och plötsligt stack det och ilade mellan ögonen på mig och allt började snurra.
Mina ben blev som spagetti och när jag skulle ställa mig upp för att gå på toaletten så kunde jag inte gå, mina ben blev som förlamade.
Jag la mig ner i sängen och kände hur trötheten sköljde över mig.
Är det så här jag ska dö? Då får jag acceptera det.
Så somnade jag in.

MEN VAKANDE LIKFÖRBANNAT UPP NÄSTA MORGON!




Prosa (Novell) av Paigen
Läst 466 gånger
Publicerad 2007-02-08 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paigen
Paigen