Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så jävla svårt att veta.


Vad gör jag för fel?

Du finner de fel på mig som jag inte trodde fanns.
Du finner de fel som jag hade gömt för att aldrig finnas.
Varför hittar du dem?
Söker du dem?
anstränger du dig verkligen för att hitta dem?
Jag försöker, jag försöker så mycket att min kropp går sönder.
Men lyckas, det finns inget som heter lyckas för jag lyckas aldrig.

Blir du aldrig nöjd?




Fri vers av Paigen
Läst 459 gånger
Publicerad 2007-02-25 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paigen
Paigen