Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ESTA - mina underbara

Era ögon, jag älskar att se in i dem.
Som en blandning mellan \'Coke and Rom\'.
Genom era ögon visar ni en sån utstrålning.
Jag känner mig så kreativ, som en färgstark målning.

Värmen sprider sig snabbt i kroppen.
Intill er är mitt liv helt underbart, helt toppen.
Ni får mig att känna mig som en bit av er, som en del.
Ni får migg att känna mig fullständigt hel.

Sakta ner, slow motion, det är lugnt jag hinner.
För det är intill er som all min sorg och alla problem försvinner.
Att sakta ner och bara finnar här och nu.
Ta åt dig för det är faktiskt du,

du som får mig att känna just så här.
Och vet du ärligt vad det innebär?
Det innebär att det är hjärtat som tagigt all kontroll.
Och då spelar det absolut ingen roll.

För som en kärlek så stark som jag känner för er.
Det är en sån kärlek som gör att människor ber.
För mig gör det inget så länge ni försöker förstå.
Förstå att i all evighet kommer min kärlek till er bestå.





Övriga genrer av Josse
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-11 15:12



Bookmark and Share


  trixas
Tänkte på dig idag... igen...
Saknar livet ur mig gumman!
Hoppas att du har det bra!
du betyder mycket för mig.
Puss&Kram till den goaste tjejen =)
2007-07-05

    Zwift
älskar dig min undrebara vän! och alla andra i klassen! jag dör om ni inte kommer fortsätta finnas i mitt liv efter studenten.
<3
2007-03-22

  trixas
Du e så gosig...
2007-01-17

  rebekka
du är en sötnos josefine. tänk vilken mysig överraskning det var att komma in i värmen och till dig efter att ha varit ute och åkt pulka mitt i natten och få höra något sånt här. pluttis. <3
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Josse
Josse