Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk, tänk, tankar.



Hoppas det blir nått gott till middag,
oj. Vilken ful unge, äsch.
Svart.
Vadå svart jag fattar inte.
byt låt, den här suger ju.
Just det ja jag skulle ju ringa Lillis, nä, jag gör det sen.
När jag har tid, jag har inte tid nu.
Eller.
Nä det har jag inte.
Wow, snygg bmw. Precis en sån som jag vill ha.
Jävla cp, klart jag ska tappa väskan här mitt på gatan.
Midaggen, just det ja.
Nej, det är ju jag som ska laga den idag.
Äsch.
Kommer på vad det ska bli sen. Fast då kommer jag bara glömma bort det och sen står jag där utan en ändå idé.
Fast jag orkar inte tänka på det nu.
Nej, nu kommer han också. Jag som inte vill prata me en.
Jag låtsas som om jag inte ser honom.
ja, smart. jag kan titta bort.
Så.
Oj, snygg tröja. Den vill jag har, ska bara prova den innan jag springer till bussen.
Den här satt ju bra, men inte min färg.
Nä, och det finns inga andra färger inne nu.
Då är det nog ändå kanske många som har den.
Nej, jävla bajs.
Nu missar jag säkert bussen.
Måste springa, fan va trött jag är. Måste nog sluta snusa någon gång.
Men det orkar jag inte heller.
Usch vad pessimistisk och uttråkad jag verkar vara.
Men men då får jag väl vara det då.
Bra, jag hann.
Nej.
Middagen, just det ja. Vi har ju nästan tomt i både kylen och skafferiet.
Får väl koka ihop några rester om det finns.
Ojdå. Den frillan var fan imig den styggaste jag sett.
Hur vågar hon ens gå ut?
Fast man ska ju inte vara ytlig, hon kanske är jättesnäll.
Kan inte den här jävla bussen starta någon gång, jag måste ju byta längre fram och åker han inte nu så kommer jag att få gå tre mil.
Hmm, undrar om man bara ska ta och byta buss och dra?
Dra långt härifrån.
Nej, det går ju inte.
Då skulle brorsan inte bli så glad. Och inga andra heller.
äsch, skit i det.
åh, hon har äpple med sig. Skulle ha tänkt på det jag också.
Fika något.
Undrar om äpplen kan vara blåa eller svarta eller något?
Hallå, varför undrar jag det? Bajs, nu glömde jag fylla på telefonen, jag skulle ju ringa till Lillis just det ja.



Tänk om allt vi tänker skulle automatiskt skrivas ner på ett papper. Fy vad styckt det skulle se ut.





Övriga genrer av Josse
Läst 557 gånger
Publicerad 2006-04-27 13:52



Bookmark and Share


    rainbow
sitter bara och skrattar rakt igenom! fan vad skön :) det är ju precis så här det är.. ingen logik, inget sammanhang (förutom i ens eget huvud då). verkligen tur att det inte skrivs ner på papper..
2006-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Josse
Josse