Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk dig, ärligt.


För:

Att alltid vara tillgänglig...

...betyder inte att man alltid är tillräcklig





Övriga genrer av Josse
Läst 455 gånger
Publicerad 2007-01-11 16:01



Bookmark and Share


    Zwift
underbar! så jävla right!
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Josse
Josse